Bejelentés


NAGY NÁBYTOK / BÚTOR KOSTOLNÉ KRAČANY / Asztalosmunkák


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek cégünket és termékeinket, amelyek már több mint 20 éve jelen vannak a szlovák bútoripari piacon.

 

Vállalkozói tevékenységünket 1988-ban kezdtük. A kezdetekben legfőképp konyhabútorok gyártására irányultunk, készítésüknél tömör fát használtunk fel. Hasonlóképpen, mint a szlovák gazdaság többi iparága, a fafeldolgozás is innovációkkal új anyagokkal állt elő, így fokozatosan áttértünk az új anyagok felhasználására, melyekkel nagy részben ma is dolgozunk. Az évek múlásával a piac igényeit figyelembe véve egyéb bútorokat és kiegészítőket is elkezdtünk gyártani. Mindig a legújabb, de amelett a legjobb alapanyagokkal dolgoztunk. A piacon mi készítettünk először íves díszítésű bútorajtókat. Időről-időre bővítettük a gépállományunkat, képzett szakembereket vettünk alkalmazásba, bővítettük választékunkat, és sikerült egy kiállítótermet is nyitnunk. Mindig is arra törekedtünk, hogy mind az idősebb, mind a fiatalabb generáció ízlésének megfelelő berendezési tárgyakat kínáljunk, így a modern vonalvezetésű és a hagyományos stílus egyaránt készletünk része.

 

Reméljük, az Önök tetszését is megnyerjük.                           

            


       

                   

 

 
Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!